Как да блокирам някой в ​​Snapchat

Snapchat е социална мрежа, която най-добре отразява най-обикновените разговори лице в лице. Може да се разглежда през призмата на скъпоценни моменти, като пътувания, разговори, тържества, семейни моменти ... Или като ежедневни действия, които са с кратка продължителност и се превръщат в спомени.




Snapchat е социална мрежа, която най-добре отразява най-обикновените разговори „лице в лице“. Може да се разглежда през призмата на скъпоценни моменти, като пътувания, разговори, тържества, семейни моменти ... Или като ежедневни действия, които са с кратка продължителност и се превръщат в спомени. Житейските моменти стават просто a Snap - което изчезва. Те идват при нас естествено, както и любовта към използването на това приложение.



Приложение Snapchat за споделяне на мултимедийно съдържание, което ще изчезне скоро след като прочетете, има лоша репутация. Именно поради преобладаващото световно мнение, той служи само за обмен на провокативни снимки. Подобно на други услуги, същността е фотографирането или заснемането на кратък видеоклип (10 секунди). Можете да споделите съдържанието си с приятели, така че съдържанието да се вижда само веднъж след отваряне. Можете да направите снимка с кратък и видеозапис с продължително натискане на кръга в долната част на панела.

След като създадете съдържанието, можете да напишете текст или да нарисувате нещо върху него. И накрая, посочете продължителността на съдържанието, което означава, че след като вашият приятел отвори това съдържание, той няма да може да го види отново. Щракнете върху стрелката и изберете получателя и съдържанието ще го изпрати. Освен това върху тях е кога ще отворят съдържанието и дали то ще даде отговорите на вашия Snapchat.



Snapchat, подобно на повечето други приложения в социалните медии, предлага лесна функция за блокиране на всеки, който ви дразни. И това е удобна опция, особено ако много хора ви дразнят и с които не бихте искали да споделяте или да получавате каквото и да е съдържание.

Ако се интересувате по какъв начин можете да блокирате някого в Snapchat ...

Ето как блокирате някого в Snapchat

  1. Първата стъпка е да отворите приложението Snapchat на телефона си. Опцията за блокиране е възможна само от приложението Snapchat, а не от уебсайт.
  2. В долния десен ъгъл на екрана в приложението Snapchat е падащото меню. Когато кликнете върху този бутон, ще се отвори списък с приятели.
  3. Като превъртате списъка с приятели, можете да намерите и изберете човека, когото искате да блокирате.
  4. Като кликнете върху името на приятел, когото искате да блокирате, той ще покаже трите опции. На iOS, както и на устройства с Android, третата опция е „Блокиране“. Щракнете върху бутона Блокиране, за да блокирате досадния човек.
  5. Когато се върнете към списъка с приятели, ще видите, че лицето, което сте блокирали, има голяма червена икона LOCKED над името си.
Как да блокирам някого на snapchat
Чрез: snapchat.com

Потребител на Snapchat обаче има право да добави към вашия списък с контакти, дори ако не сте наясно с подобни действия. Ако не знаете къде добавят или просто не искате да споделяте снимки с тях, можете да блокирате и този човек. Запазете поверителност на вашата Snapchat история след няколко ясни и ефективни стъпки.



Как да блокирам потребител, който се присъедини към вас

1 стъпка : Когато получите известие, че някой човек иска да ви добави към списъка си с контакти, изберете опцията Добавих.

2 стъпка : Отидете до обобщения списък и намерете името на човека.

3 Стъпка : След като намерите името на този човек, докоснете иконата на зъбно колело, което ще видите, което се появява в дясната страна на името.

4 Стъпка : Щракнете върху опцията за блокиране и задържане на този човек, за да може да изпрати повече снимки или да прегледа вашата история.

Допълнителна информация : Как да разберете дали някой ви е блокирал в Snapchat ?

Хората няма да получават известия, които вече са в списъка ви с блокирани потребители. Те ще разберат, че сте ги блокирали, когато проверят списъка им с контакти - името ви няма да се появи там. Освен това, след като блокирате някого, вашата дейност ще спре да показва силата на другия човек.

профил на трън

Snapchat съхранява историята на всички лица, които са били блокирани, което може да бъде полезна функция за отстраняване на грешки ... Пълният списък на лица, които са били блокирани Snapchat с времето, което е налично в конфигурационния панел. Това е удобен инструмент, ако искате да отключите някои от вашите контакти или сте блокирали приятел по погрешка.

За да видите списъка с блокирани контакти, докоснете иконата на зъбно колело, която е в горния десен ъгъл на вашия профил. Ще получите падащо меню. Отидете на Действия с акаунта и изберете Заключено. По този начин ще видите списък с всички блокирани потребители на Snapchat. Натискане на знака X, който незабавно отблокира хората, което им позволява да изпращат текстовете и изображенията отново.